top of page

Palvelut yrityksille

Hyvinvoinnilla kilpailuetua

Jo yhdellä viikoittaisella liikuntatunnilla on valtavan iso merkitys työntekijöiden hyvinvointiin, työkykyyn ja jaksamiseen. Liikunta vähentää stressiä, vaikuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien vähenemiseen ja lisää hyvinvointia.

 

Työnantaja sinä voit vaikuttaahenkilöstösi terveyteen. 

Panostamalla yritysliikuntaan on mahdollista myös laskea sairauspoissaolojen määrää, parantaa tuottavuutta ja lisätä viihtyvyyttä. Yhteiset liikuntahetket tukevat yhteisöllisyyttä, yhteishenkeä ja yleistä positiivista ilmapiiriä työyhteisössä.

Kukapa ei haluaisi olla töissä yrityksessä, jossa työntekijöistä välitetään?

Yritysliikuntaa avaimet käteen-periaatteella

Järjestämme teille innostavat, mukaansa tempaavat ja hyvinvointia edistävät yritysliikuntatunnit ammattitaidolla. Tuntikonseptimme on suunniteltu niin, että ne edesauttavat työntekijöiden fyysistä ja psyykkistä jaksamista, palautumista ja tuovat energiaa. 

Suosittuja teemoja ovat olleet terve selkä ja niska-selkä-hartia tunnit, kehonhuoltotunnit kuten FasciaMethod ja jooga, sekä piristävät ulkoliikuntatuokiot.

Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää!

Yritysliikuntatunnit alkaen 115€ / tunti

Tapaaminen ja tavoitteet

Istutaan alas, tutustutaan ja katsotaan, mikä on paras tapa lisätä hyvinvointia teidän työpaikallanne.

Yritysliikunnan lanseeraus

Viestitään henkilöstölle tulevista tunneista ja innostetaan kaikki mukaan. Me teemme sen puolestanne.

Innostavat tunni

Monipuolisten tuntien järjestäminen. Joogaa, kehonhuoltoa, juoksukoulu, tanssia, kehonpainotreenit, you name it!

Raportointi ja tulokset

Keräämme palautteen osallistujilta ja raportoimme siitä teille. Saat tuntien kannattavuuden selville ilman työtä!

Ota yhteyttä

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Kiitos yhteydenotosta! Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Emmi, ICEYE HR Team

"Marianne on valmentajana innostava, energinen ja täynnä valoa. Vahva osaaminen ja aurinkoinen persoona tempaavat mukaansa kenet tahansa urheilun maailmaan.

Tunnit ovat vaihdelleet laidasta laitaan, rauhallisesta joogasta tehokkaaseen kuntoharjoitteluun. Jokaikinen kerta ihmiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja lähteneet tunnilta hymyssä suin sekä täynnä uutta voimaa! Kiitos paljon Marianne!"

Participant, ICEYE

"We have been running various classes with Marianne, ranging from yoga to LIIT, posture correction, and others. Being a tech-company office, we have a wide range of people, from "never done this" to "I do this while sleeping", although admittedly more of the former, as well as other challenges like limited space or last-minute people cancelling or joining. In all cases, Marianne managed to make the class interesting and fun, and I have always been glad I attended."

Osallistuja, ICEYE

"Mariannen ohjaamat tunnit ovat hyvin suunniteltuja ja ohjattuja. Hänellä on asiantunteva ja innostava tyyli kaikilla ryhmätunneilla aina joogasta intensiivisempäänkin treeniin. Mariannelta saa hyviä vinkkejä ja uusia ideoita omaan kehonhuoltoon, mitä olen voinut myös toteuttaa itsenäisesti, esim. trigger-pallojen käyttö. Kaiken kaikkiaan Mariannen tunnit ovat olleet täydellinen aloitus tai lopetus työpäivälle!"

bottom of page