©2018 by Marianne's Personal Training. Proudly created with Wix.com

Valmennukset

Alta löydät valmennuspakettini. Pyrin aina pitkäaikaisiin valmennussuhteisiin. Näin opin tuntemaan sinut ja tavoitteesi, tapasi treenata ja ennen kaikkea pysyviä tuloksia saadaan, kun rakennetaan hyvä pohja, opetellaan terveelliset elämäntavat pala kerrallaan ja nautitaan matkasta! 

 

 

Valmennukset tapahtuvat pääasiassa JM Sykkeen hyvin varustetuissa tiloissa Helsingissä, Malmilla ilman erillisiä salimaksuja tai Töölön kisahallilla (sisäänpääsymaksu). Tarpeen mukaan katsotaan muitakin vaihtoehtoja.

 

DSC_0015.jpg
DSC_0479.jpg
OI000059.jpg

KICK START

3 KK VALMENNUKSET

 Kun tarvitset lisäboostia treenaamiseen tai haluat päästä alkuun

Suosittelen sinulle 3 kuukauden valmennuksia, mikäli sinulla on jonkin verran liikunnallista taustaa, mutta tarvitset apua aloittamisessa. Haluat saada itsellesi tarkan treenisuunnitelman, tai oppia treenaamaan tehokkaammin ja turvallisemmin.

 

3kk valmennukset sisältävät kuntokartoituksen valmennuksen alussa.

 

Hinta alkaen 200€/kk

FEEL THE FIT

6 KK VALMENNUKSET

 ​

Kun haluat kiinteytyä tai hankkia lisää lihasmassaa

Katso 6 kuukauden valmennuspaketeista sinulle sopivin, kun tavoitteenasi on kiinteytyä tai laihtua muutaman kilo, tai hankkia lisää lihasmassaa. Haluat omaksua terveellisiä elämäntapoja ja oppia ravinnosta, palautumisesta ja treenaamisesta.

 

6kk valmennukset sisältävät kuntokartoituksen valmennuksen alussa ja lopussa.

Hinta alkaen 190€/kk

LIFE CHANGER


12 KK VALMENNUKSET

Kun haluat aikaan kestäviä muutoksia tai laihduttaa useita kiloja 

Kun haluat pysyviä muutoksia ja tavoitteenasi on kokonaisvaltainen elämäntapamuutos valitse  joku 12kk valmennuspaketeista. Valmennan sinua kohti tavoitteitasi, oli se sitten 10kg pudotus, ensimmäinen puolimaraton tai arjessa jaksaminen. Pidemmällä aikavälillä tehty muutos kestää.

 

12kk valmennukset sisältävät kuntokartoituksen valmennuksen alussa, puolessa välissä ja lopussa.

 

Hinta alkaen 209€/kk

Löytyikö näistä sinulle sopiva valmennus? Jos et ole varma, mikä sinun kannattaisi valita tai haluat jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sopiva ratkaisu sinulle!

Näin valmennus toimii

Saat kaikissa valmennuspaketeissa samat edut. Luotan toiminnassani läpinäkyvyyteen ja haluan tarjota asiakkailleni tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen tai elämäntilanteesi muuttuu, voit keskeyttää valmennuksen koska tahansa, ilman ylimääräisiä kuluja!

Yhteydenotto

Voit ottaa minuun yhteyttä kotisivujeni lomakkeen kautta tai sähköpostilla (ptmariannes@gmail.com).


Katsotaan, mikä valmennuksistani sopii sinulle parhaiten ja sovitaan päivämäärä ensimmäiselle tapaamiselle.


Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Alkukartoitus ja ensiaskeleet

Alkukartoituksen avulla rakennan juuri sinulle ja elämäntilanteeseesi sopivan valmennuskokonaisuuden. 

Alkukartoitus sisältää ensimmäisen tapaamisen, jossa käydään läpi historiaa, nykytilannetta ja tulevaisuuden tavoitteita (noin 1 tunti), inbody-mittauksen, sekä lihaskunto- ja liikkuvuustestit.​

Jatkuvuus

Paketista riippuen treenaamme yhdessä joka viikko tai kerran kahdessa viikossa. Lisäksi päivitän ohjelmasi säännöllisesti.

 

Treenit pitävät sisällään vaihtelevasti erilaisia asioita toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Haluan, että oivallat jotakin uutta joka kerta kun tapaamme.

 

Salilla treenaamisen ja oikeaoppisten tekniikoiden lisäksi voimme keskittyä kehonhuoltoon, kestävyysharjoitteluun, ravintoon tai palautumiseen.

Ajan kuluessa saat paljon eväitä treeniin, terveellisempään elämään, hyvinvointiin ja jaksamiseen.

tavoitteiden saavuttaminen

Matkan aikana asetamme erilaisia välitavoitteita ja mittaamme edistymistä.


Lopussa on aika juhlia yhteistä matkaa, saavutettuja tavoitteita, karistettuja kiloja, sekä uutta ja energistä minääsi, jolla on nyt eväitä arjesta selviytymiseen ja tehokkaaseen treenaamiseen.

Woman Stretching

Asiakaspalaute

"Mariannen kanssa oli ihana treenata! Tulokset kohenivat salilla valtavasti ja opin paljon uutta. Teimme yhdessä liikuntasuunnitelman viikkotasolla ja sain hyvät ohjeet kotona suoritettavaan treeniin. Lisäksi aloimme treenata juoksutapahtumaa varten ja oli motivoivaa huomata kuinka nopeasti kunto koheni lenkkipolulla!" - Tiina, 43 vuotta

"Kiitos vielä tuhannesti hyvästä valmennuksesta!! Se oli täsmälleen sellainen mitä toivoin! Ja kuten pääsiäissunnuntain salikäynnistä voi todeta, valmennus teki juuri sen mitä halusin: antoi oikeasti kimmokkeen jatkaa treeniä. En olisi IKINÄ uskonut, että tällaiseen ”jamaan” päädyn ;-)

 

Sinulla on myös hyvä ote valmennukseen: kiinnität huomion siihen, että liikkeet tehdään oikein ja kannustat, mutta et puhu turhia. Olen allerginen kaikenlaiselle lässytykselle ja perusteettomalle kehulle. Nyt keskityttiin asiaan ja pystyi luottamaan siihen, että tekee hommat oikein!" - Sari, 52 vuotta

"Kiitos Marianne energisestä ohjauksesta pienryhmävalmennuksen aikana! Treenit olivat minopuolisia ja tehokkaita. Plussaa siitä, että valmennuksesta sai hyvin ideoita myös omaan kotitreeniin. Yhteisissä treeneissä pääsi todella ylittämään itsensä ja sai uskallusta kokeilla rohkeasti myös suurempia painoja. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!" - Asta, Johanna, Anu ja Heli (pienryhmävalmennus)

Valmentajana Marianne oli super helposti lähestyttävä ja sain tukea aina kun sitä tarvitsin. Hän puski minua eteenpäin, kun en olisi itse jaksanut ja tiesi, mistä motivoidun. 

Olin ennen treenannut tietämättä, miksi tein tiettyjä liikkeitä. Marianne selitti minulle aina miksi tiettyä liikettä tehdään, jokaisella liikkeellä oli tarkoituksensa ohjelmassa. Lisäksi intohimoisena juoksijana olin juossut aina liian kovaa ja peruskuntotasoni oli olematon. Lähdimme kehittämään eri osa-alueita ja erityisesti vahvistaen heikoimpia. Juoksulenkkini ovat pidentyneet kuin huomaamatta ja jaksan juosta paljon pidempiä matkoja. Ensi kesänä osallistun ensimmäiselle puolimaratonilleni!"  - Nainen, 21 vuotta

"Valmentajana Marianne on kannustava, mutta vaativa. Hän sai minut yrittämään asioita, joihin en uskonut ennen edes pystyväni. Salitreenit ovat mielenkiintoisia ja motivoivia. Lisäksi omat toiveet treenien suunnittelussa on otettu hyvin huomioon.

Ennen päivittäinen selkäkipu on nyt jäänyt pois treeniemme myötä. Marianne on ottanut myös vanhat vammat hyvin huomioon treenien suunnittelussa. Sain jo 3kk treenaamisen aikana hyviä tuloksia. Läskiä lähti ja lihasta tuli tilalle. Olo on voittamaton ja energisempi kuin pitkään aikaan!" - Mies, 31 vuotta

"Mariannen couchaus on ollut ihan superia! Mariannen ohjelma ja kannustava valmennus auttoi  alkuun salitreenien kanssa ja nykyään on intoa käydä salilla itsenäisestekin!

Marianne osaa olla sekä kannustava että tiukka ja osaa kannustaa ulos omalta mukavuusalueelta. Mussutus ei auta vaan on pakko suorittaa! Suosittelen! " - Mies, 29 vuotta