top of page

Marianne Särkiniemi

Tuloksia ilon kautta

Valmentajanasi olen  innostava, vaativa ja läsnäoleva. Minulle on tärkeää, että löydät avaimet hyvinvointiin ja tunnet itsesi virkeäksi ja energiseksi, sekä jaksat töissä ja arjessa. Haluan löytää sinulle ja elämäntilanteeseesi oikean tavan treenata ja pitää huolta hyvinvoinnistasi.​ 

Hyvinvointi tarkoittaa minulle mm. sitä että treenit tuovat iloa, energiaa ja onnistumisen tunteita, palaudun hyvin, nukun riittävästi, syön terveyttä edistävällä tavalla (myös satunnainen herkuttelu ja elämästä nauttiminen!), stressi pysyy kohtuullisena ja minulla on merkityksellisiä ja voimaannuttavia ihmissuhteita. Myös valmentajana haluan ottaa elämän eri osa-alueet huomioon, jotta tekeminen on vakaalla pohjalla ja tulokset pysyviä.

 

Sali- ja voimaharjoittelu vei mennessään vuosia sitten ja sittemmin crossfit on tullut mukaan kuvioihin. Rakastan haasteita, tiukkoja treenejä ja uusien asioiden oppimista. Vastapainona koville treeneille joogaan, kuljen luonnossa ja kokkailen ruokaa rennolla otteella, mieluiten brunsseja yhdessä ystävien kanssa!

Stressaavaa työtä tehneenä ja yrittäjänä olen alkanut kiinnittää huomiota entistä enemmän työhyvinvointiin ja perehtynyt siihen, kuinka työssä jakamista ja työhyvinvointia voidaan parantaa. Työn kuormitus kasvaa jatkuvasti ja loppuunpalamiset ovat ikävän yleisiä. Haluan auttaa ihmisiä pysymään työelämän vaatimuksista huolimatta energisinä ja hallitsemaan tilannetta.

Kokemuksesta tiedän, että muutokset eivät ole helppoja ja vaativat usein ulkopuolista tukea. ​

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

MARIANNE SÄRKINIEMI

Liikunta-alan koulutukset
star icon.png

Kuntosalivalmentaja

Trainer4You (2018)

star icon.png

FasciaMethod-ohjaaja

ProFTraining Finland (2019, 2020)

star icon.png

ProMethod-valmentaja

ProFTraining Finland (2019)

star icon.png

Kipu ja harjoittelu-koulutus

MoveDoc (2020)

star icon.png

Personal Trainer

Trainer4You (2018)

star icon.png

Joogaopettaja 

RYT200 - Neda Kocare

Astanga & Yin Jooga (2019)

star icon.png

PowerMethod-valmentaja

ProFTraining Finland (2020)

IMG_20190103_185054_096.jpg

"The distance between your dreams and reality is called action"

bottom of page